onsdag den 7. november 2012

Money makes the world go 'round

Eller det vil sige: sex. Det er jo i virkeligheden det, vi alle sammen vil have. Det er derfor, vi gør os umage med at se ordentlige ud om morgenen, inden vi møder verden, det er derfor vi søger et nyt og bedre job, fordi det giver flere penge (som giver mere sex) og så videre.

Imidlertid synes jeg, at fokus er blevet en lille smule fordrejet efterhånden. Fokus er flyttet væk fra, at sex er sjovt og dejligt, men jo egentlig bare noget, der foregår imellem to (eller flere, hvis man er til den slags) mennesker.
Nu bliver vi bombarderet med, at det amerikanske Senat har fået sit første (åbent) homofile medlem (http://politiken.dk/udland/ECE1804818/senatet-faar-sit-foerste-aabent-erklaerede-homoseksuelle-medlem/), og at Helle Thorning-Schmidts mand måske og måske ikke er homo- eller bifil, og at det kan have en sammenhæng med hans skattepligt til Danmark (http://politiken.dk/politik/ECE1731824/thorning-afviser-homorygter-om-sin-mand-i-parrets-skattesag/). -Jeg mener at kunne erindre, at der for mange år siden var spekulationer i samme retning om Prins Henrik... De døde da vist heldigvis ud igen.

Jamen, kære venner, det er da uendelig ligegyldigt! Enten er Kinnock tilstrækkelig meget udenfor Danmark, eller han er for meget i Danmark til at kunne undgå den - det medgiver jeg - tunge skattebyrde, der ligger på de danske borgere. Men sig mig lige, hvorfor er det interessant, hvem manden knalder med?
Og hvis man læser Politikens artikel om det nye senatsmedlem, Tammy Baldwin, så vil man se, at der (i hvert fald i Politikens artikel så vel som http://en.wikipedia.org/wiki/Tammy_Baldwin - og jeg ved godt, at man ikke finder Sandheden hverken det ene eller det andet sted, men der er ikke meget, der peger på, at damen selv finder, at hendes seksuelle observans er af offentlig interesse) ikke er noget at spore i hendes politik om homofiles rettigheder men tvært imod sager, som har stor international betydning for ikke at tale om sygeforsikring til alle borgere i Guds Eget Land.

Der er sikkert masser af (konservative) republikanere, som vil græmme sig over, at man nu kan besætte et offentligt, lovgivende embede, selvom man er erklæret homofil, ligesom der er masser af mennesker, som (stadig) er sikre på, at - den nu genvalgte - preæsident for samme nation er muslim. Han er jo sort og hedder Hussein til mellemnavn.
Skal vo gætte på, om der er flere nye rekrutter til det amerikanske forsvar, efter "Don't ask, don't tell"-princippet blev afskaffet? Jeg tvivler ærlig talt.

Hvem man vælger at invitere ind under sin dyne, det vedkommer da ikke andre, eller hvad? Bliver man en dårligere murer af at være homofil? Næppe. Bliver man en bedre chef af ikke at være homofil? Næppe. Bliver man så et dårligere senatsmedlem, hvis man er homofil? Næppe heller. Og hvis Kinnock og Thorning-Schmidt er enige om, at han knalder med dem, han gider, når han er i Schweitz, og med konen når han er i Danmark, så er det vel deres sag.

"Sex er godt, sex er fedt, sex er sundt. Og det får hele verden til at snurre rundt!" Og så kan vi vel snart droppe det der dyne-løfteri, hva'?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar